Prvi 2117 pregleda 28. srpnja 2019.

U Šibeniku gori najveći požar ove godine

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Čak 230 vatrogasaca cijelu noć borilo se s požarom te su nadljudskim naporima uspjeli spriječiti štete na objektima, ali je požar zahvatio ogromno područje, javlja 24sata

Požar kod Šibenika, koji gori od subote iza podneva, ugrozio je oko ponoći zaseok Slavice gdje se vatrogasci bore oko samih objekata i provode evakuaciju stanovništva, izjavio je tijekom noći zapovjednik šibenskih vatrogasaca Volimir Milošević. 

Zadnja informacija, koju javlja 24sata, jest da je dosad izgorjelo oko 900 hektara borovih šuma i makije, no kiša koja je počela padati im daje nadu da će im pomoći ugasiti požar. 

Policija prikuplja dokaze kako bi utvrdila uzrok

 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vatrogasci se cijelu noć bore s plamenom koji nemilosrdno gori, a Marica Kosor iz PU šibensko-kninske navodi da je u tijeku očevid. Kako je požar još aktivan, policija prikuplja sve obavijesti i saznanja kako bi utvrdili uzrok požara.

Vatru gase i kanaderi

 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sve informacije i vijesti o ovom, dosad najvećem požaru ove godine, možete pratiti live na 24sata.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :( baš loše vijesti...