Prvi 2768 pregleda 19. siječnja 2019.

Uginuo je psić Boo, najslađe stvorenje društvenih mreža

boodoggie/Instagram

Vlasnica malog čupavca vijest je objavila na fejsu

Ovaj psić je zbog svoje neodoljive slatkoće i fotogeničnosti postao najpoznatiji pomeranac na svijetu, a sinoć je u dobi od 12 godina uginuo, o čemu je javnost obavijestila njegova vlasnica Irene Ahh, piše 24 sata. Boo se razbolio 2017. godine kad je uginuo njegov najbolji prijatelj, psić Buddy, a njih su dvoje bili apsolutno nerazdvojni.

Objava njegove vlasnice Irene Ahh na Facebooku

Najbolji prijatelj Buddy i Boo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope everyone had a wonderful day 🐶

A post shared by Boo The Dog 🐾 FANPAGE (@boodoggie) on

Nadamo se kako je Boo sada na boljem mjestu i da se sretno igra sa svojim Buddyjem, ali ova vijest nam je baš pokvarila dan...

Više o svemu možete pročitati ovdje. 

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    ajmee menii... :( :(
  • mala_loodacha

    NEEE :((( </3