Prvi 469 pregleda 26. kolovoza 2020.

Umjesto plata sa sirom sad su hit plate s krumpirićima

peony_and_lace_weddings/instagram

Kome ćeš ti pripremiti ovakvu platu kad ti sljedeći put dođe u goste?

Da, da, plate sa sirom i salamama su cool, ali zamislite oduševljenje svojih gostiju da im umjesto toga poslužite - platu s prženim krumpirićima? Wow, vjerujemo da biste ih oduševili.

I da, nismo mi ovo izmislili, već su plate s krumpirićima sad 'the next big thing' i mnogi ljudi već su oduševljeno isprobali ovu fantaziju od jela. 

Poanta je u tome da na plati budu razne vrste krumpirića - klasični, cik-cak krumpirići, uvijeni, domaći, s paprikom, sa sirom... Uz krumpiriće na plati poslužuju se i razni umaci, kako vam svaki zalogaj ne bi bio previše suh i bez veze - i to je to. Ovo je, navodno, recept za uspjeh kod svakog gosta ovog ljeta, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheese boards are out, French Fry Boards are in! 🍟😋 #frenchfry #fryboards #friesboards #foodie

Objavu dijeli Totally The Bomb (@totallythebombdotcom)

Kome ćete vi pripremiti jednu ovakvu slasnu platu?

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com