Prvi 1381 pregleda 23. veljače 2020.

Upoznajte Cofija, novog JoomBoos youtubera!

zenski svijet/instagram

Filip, poznatiji kao Cofi, je taj novi JoomBoosovac o kojem vam pišemo već neko vrijeme, samo vam do danas nismo smjeli otkriti njegovo ime niti pokazati njegovu fotku! No, sad je misterij napokon otkriven, a evo tko je Cofi, što najviše voli snimati, kako to da se odlučio pridružiti JoomBoosu i što od njega možete očekivati!

Zašto si postao youtuber? Koji je bio prvi video koji si snimio i kako si se osjećao kada je izašao?

Snimati sam krenuo na nagovor prijatelja, makar sam i ranije streamao na Twitchu. Prvi video koji sam objavio je bila kompilacija smiješnih trenutaka koje sam proživio s bakom. Ne mogu opisati osjećaj tijekom izlaska prvog videa jer sam oduvijek htio znati samo ono što drugi misle o mome videu. Kada sam vidio koliku mi ljudi pružaju podršku, preplavile su me emocije.

Kakav content radiš i planiraš li ga se držati kroz cijelu youtubersku karijeru?

Trenutno se bavim gamingom, ali želim proširiti content i ubaciti nove stvari, poput prankova i challengea.

Često snimaš s bakom. Dolazi li  između tebe i bake kada do razmirica u procesu nastanka videa?

Ajoj. Do razmirica je došlo milijun puta pošto ona voli snimati samo kada na televiziji nema nikakvih reality showova, a ja tad obično imam posla.

Kako to da si se odlučio pridružiti JoomBoosu i čemu se najviše raduješ kod ove suradnje?

Oduvijek mi je bila želja biti dio nekog velikog projekta kako bih pokazao svoje talente i interese. Radujem se druženju sa ostalim kolegama na projektima koje ćemo raditi u budućnosti

Tko ti je najdraži JoomBoosov youtuber?

Ne mogu izabrati samo jednog, pa ću reći Petra, Xniks2X i Layz. Svaki njihov video nasmije jer imaju neku posebnu karizmu.

Gdje se vidiš za pet godina? Planiraš li i dalje snimati videa?

Nadam se da kroz svoj humor i rad mogu ostvariti svoje snove. Volio bih se jednog dana okušati u svijetu glume ili bih se bacio u svijet video industrije. Definitivno ću snimati, imam mnogo ideja, ali za sad vam ne smijem puno otkriti.

Napiši nam pet sramotnih činjenica o sebi koje još nikome nisi rekao!

1. Na jednom partyju u srednjoj školi htio sam zavesti jednu djevojku, ali am slučajno zaveo drugu. Cijela škola mi se rugala.

2. Jednom sam se popeo skoro na vrh nebodera i kada sam pogledao dolje toliko su mi se noge tresle da me dva sata nisu mogli spustiti, iako je lift bio svega 20 cm od mene. 

3. Jednom sam u sedam ujutro izašao iz sobe u gaćama, a u kuhinji su bile bakine prijateljice koje su me vidjele takvog. Kakav blam!

4. Išao sam u goste, a nisam skužio da su mi podrapane čarape. Možete zamisliti kako je bilo kad sam skinuo cipele.

5. Jednom sam na večeri htio ispasti faca i počastiti prijatelje. Račun je bio 120 Eura, a ja sam iz novčanika izvadio 100 i rekao konobaru da zadrži ostatak. On me samo zbunjeno gledao...
 

Tvoja reakcija?