Prvi 2305 pregleda 18. kolovoza 2019.

Upoznajte Eda, mačka koji je postao prava TikTok senzacija

tiktok

U samo 24 sata video Eda kako 'pleše' pogledalo je više od 6,8 milijuna ljudi, a postao je hit i na Twitteru.

Ed je četverogodišnji mačak iz Ontarija koji je nedavno postao prava pravcata senzacija, nakon što je njegova vlasnica Jade Taylor-Ryan objavila njegov video plesa na popularnu društvenu mrežu TikTok. 

Totalno je chill

Jade Eda u 12-sekundnom videu pomiče u ritmu pjesme 'Mr.Sandman' tako da izgleda kao da on sam pleše, a kako je uopće došla na ideju da ovo snimi sa svojim mačkom? Naravno, sasvim slučajno.

"Ideja mi je samo sinula. Stavila sam mobitel na pod i upalila tajmer, kako ne bih morala koristiti ruke tijekom snimanja. Zatim sam namjestila vrijeme kad će se moj mačak pojaviti u kadru prateći ritam glazbe", objasnila je za BuzzFeed News.

Iako su se neki zabrinuli za Edovo zdravlje nakon ovog videa, Jada im je poručila da ni jedna mačka nije ozlijeđena tijekom snimanja ovog kratkog videa. "Ed je užasno chill. Neprestano ga dižemo, nosimo, spuštamo, pa sam pomislila - zašto to ne bismo i snimili? I čini se da sam bila u pravu", govori Jade.

Čini se da bi Ed mogao prestići sve dosad viralne hitove

Inače, ovaj format videa je jako popularan na TikToku i već su mnogi videi snimljeni uz ovaj meme, na pjesmu 'Mr.Sandman', postali viralni. Recimo, Enoch True je prije par mjeseci pokrenuo trend s ovim videom i skupio oko 6 milijuna pregleda. Par tjedana kasnije, isto je napravila i TikTok zvijezda Alana, čiji je video skupio 23,8 milijuna pregleda. 

No, čini se kako bi ih Ed sve mogao prestići. Naime, on je u samo 24 sata uspio skupiti više od 6,8 milijuna pregleda i 1,2 milijuna lajkova, a postao je hit i na Twitteru, gdje svi šeraju njegov ples.

Nitko nije očekivao da će dobiti ovoliku pažnju

"Nisam mislila da će ovo dobiti baš toliku pažnju. Mislim da se ljudima najviše sviđa kako je sve savršeno tempirano. I taj miran i opušten pogled na licu moje mačke dok se sve to događa. Iskreno, vjerujem da im je to jako smiješno", kaže Jade, kojoj je nakon videa rapidno porastao broj followera na TikToku.

Sad ih ima više od 30.000. Nije loše za nekoga tko je ovu društvenu mrežu otvorio iz šale.

A Ed? On nema pojma što se događa. A i da ima, kaže Jade, bio bi jednako cool i chill kao i dosad. Kakav frajer.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah genijalan je :DDD