Prvi 75346 pregleda 21. kolovoza 2018.

Ups: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost

kimkardashian@instagram

Donosimo ti popis pet celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

1. Kim Kardashian. 

 | Autor: vh1.com vh1.com

Gole slike kao i video uradak Kim Kardashian jedan je od najpopularnijih u svijetu, a našao se na udaru javnosti u veljači 2007. godine. Navodno ga je u javnost pustila mama od Kim, a proširio se internetom brzinom munje. Na videu je Kim Kardashian u eksplicitnim izdanjima s bivšim dečkom Ray J-om. 

2. Rihanna. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Nakon drame s bivšim ljubavnikom Chrisom Brown-om iscurile su Rihannine gole slike, a priča se da ih je pustio upravo Chris kako bi joj se osvetio. Dogodilo se to 2009. godine. 

3. Emily Ratajkowski

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 Link na broj fotografija na kojima je američka glumica i manekenka u većini slučajeva skroz gola, poslane su Helen Wood, prostitutki koja se proslavila 'druženjem' s Wayneom Rooneyem, a koja danas piše kolumnu za Daily Star, piše 24sata. 

4. Tina Katanić. 

 | Autor: Goran Stanzl/Pixsell Goran Stanzl/Pixsell

Trojicu mladića manekenka i voditeljica Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost krajem svibnja i početkom lipnja iscurile dvije eksplicitne snimke nje i dvojice mladića J. L. i D. Z. Podignuta je i optužnica za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki, piše 24sata.

5. Severina

Video uradak Severine pronašao je svoj put javnosti 2004. godine, a pjevačica se tad povukla sa scene na čak šest mjeseci. Navodno internetom trenutno kruže Severinine gole slike, a više o tome pročitajte na sljedećem linku. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri