Prvi 2945 pregleda 17. studenoga 2018.

Urnebesno bogati: Koliko 'vrijedi' kraljevska obitelj?

kensingtonroyal / instagram

Donosimo vam neto vrijednost najpoznatijih članova britanske kraljevske obitelji i - WOW - stvarno su ultra bogati

Svi smo svjesni da je britanska kraljevska obitelj jedna od najbogatijih obitelji na svijetu. No, koliko novca oni zapravo vrijede? Pa, Marie Claire donosi točnu računicu, a mi smo izdvojili one najpoznatije članove i njihovu neto vrijednost. Pa, evo ga:

Kraljica Elizabeta II. - 520 milijuna dolara

 | Autor: kensingtonroyal / instagram kensingtonroyal / instagram

Prema izračunu tvrtke Wealth-X, Kraljica navodno vrijedi otprilike 520 milijuna dolara. Najveći dio novca donosi joj vlasništvo nad Balmoral dvorcem (140 milijuna dolara) te Scotland & Sandringham kućom (65 milijuna dolara). 

Princ Philip - 30 milijuna dolara 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to The Duke of Edinburgh, who turns 97 today! #HappyBirthdayHRH

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Neto vrijednost kraljičina supruga je, prema procjenama, oko 30 milijuna dolara. U 2017. odstupio je s pozicije Vojvode od Edinburgha, na kojoj je godišnje zarađivao oko 500.000 dolara plaće od Parlamenta.

Princ Charles - 400 milijuna dolara 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for all your birthday wishes for The Prince of Wales 🎂 ‬

Objavu dijeli Clarence House (@clarencehouse)

Kao prvi nasljednik krune - princ Charles vrijedi oko 400 milijuna dolara. Najviše novca dolazi mu od titule Vojvode od Cornwalla. 

Princ William i princ Harry - između 25 i 40 milijuna dolara

Prema pisanju Business Insidera, princ William i princ Harry imaju neto vrijednost koja se procjenjuje na svotu između 25 i 40 milijuna dolara. Oni su jedan dio novca naslijedili od pokojne majke, princeze Diane. William je jedno vrijeme primao i plaću, koju je u potpunosti darovao u humanitarne svrhe.

Kate Middleton - 10 milijuna dolara 

Neto vrijednost supruge starijeg kraljevskog brata, princa Williama, procjenjuje se na oko 10 milijuna dolara. 

Meghan Markle - 5 milijuna dolara

Novopečena članica kraljevske obitelji, supruga princa Harryja, trenutno vrijedi oko 5 milijuna dolara, a još uvijek prima novac od emitiranja serije Suits u kojoj je igrala jednu od glavnih uloga. 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ludooo