Prvi 148 pregleda 23. rujna 2021.

Uskoro izlazi film o Britney i njenoj borbi za slobodu

BritneySpears, Shadesofpop/Instagram

Britney Spears već nekoliko tjedana uživa u svojoj slobodi za koju se morala boriti protiv svog oca, a sada o cijeloj toj priči na Netflixu izlazi dokumentarac

Nakon što su, unazad nekoliko mjeseci, cijeli svijet obilazile vijesti o pop princezi Britney Spears koja se na sudu morala boriti za svoju slobodu koju joj je oduzeo njezin otac, sada na Netflix dolazi dokumentarac o cijeloj toj priči, piše Popsugar. Naziv dokumentarca je 'Britney vs. Spears', a za njega je jučer izašao trailer u kojemu možemo vidjeti Britneyno svjedočenje 23. lipnja. "Radila sam cijeli svoj život. Ovim ljudima ne dugujem ništa", rekla je Britney. 

POGLEDAJTE TRAILER:

Iako mnogi željno iščekuju ovaj dokumentarac, Britney je prošle godine iskazala svoje mišljenje o snimanju filmova u kojima je tema njen privatni život.

Naime, nakon što je Hulu u veljači objavio dokumentarac 'Framing Britney Spears', Britney je izjavila kako je zbog tog dokumentarca bila iznimno posramljena te da je dva tjedna plakala. Također, bila je prilično potresena kada je BBC objavio dokumentarac "The Battle For Britney: Fans, Cash and a Conservatorship".

Misliš li da je snimanje ovakvih dokumentaraca ok? Hoćeš li pogledati ovaj s Netflixa?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

Tvoja reakcija?