Prvi 2552 pregleda 12. kolovoza 2019.

Uskoro roditelji: Vedran i Franka čekaju bebu

corlukav05_14@instagram

Obitelj Ćorluka uskoro će dočekati novog člana. Vedran i Franka su objavili slatku fotku Frankinog trbuščića i otkrili da će postati roditelji.

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić uskoro će postati roditelji malenog dječaka ili djevojčice. Njihova malena obitelj će tako postati bogatija za jednog člana. Oboje su vijest podijelili preslatkim porukama na svojim Instagram profilima. 

Stiže mini čovjek

Franka je objavila fotku kako se drži za trbuh i napisala: "Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše... ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!" 

Malena obitelj bogatija za jednog člana

Vijest je podijelio i nogometaš: "2020. godina će biti jako posebna. Naša malena obitelj raste!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 will be a special one😉 our little family is getting bigger ❤️ @frankaofficial_ #lavzju

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Nakon što je Vedran prošle godine osvojio srebro u Rusiji, a Franka nizala hitove, te su svoju ljubav okrunili brakom, par sada ima još jedan predivan razlog za slavlje. Čestitamo im!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slatko