Prvi 190 pregleda 27. rujna 2022.

Uskoro stiže serija o kraljici Charlotte iz 'Bridgertona'

bridgertonnetflix/Instagram

Bridgerton, jedna od najgledanijih serija na Netflixu, dobit će i svoj prequel, odnosno seriju koja prikazuje razdoblje prije samih događanja u onakvom Bridgertonu kakvog poznajemo

U glavnom fokusu ove serije bit će mlada kraljica Charlotte koja se priprema za svoju veliku i važnu ulogu u tom društvu pa će tako obožavatelji imati priliku vidjeti i njenu stranu priče. Kako piše HarpersBazaar, odmah nakon vijesti da će kraljica Charlotte dobiti svoju seriju, objavljen je službeni trailer za nju.

U traileru možemo vidjeti mladu Charlotte kako se pokušava popeti preko zida prije nego li ju zaustavi mladi kralj George III. koji će, u budućnosti, biti njen suprug. Ulogu kraljice utjelovila je glumica India Amarteifio dok je ulogu kralja Georgea III. utjelovio glumac Corey MyIchreest.

"Dragi čitatelji, radujte se formalnom upoznavanju člana kraljevske obitelji, Indie Amarteifio koja će, uz neusporediv duo Golde Rosheuvel i Adjoe Andoh otkriti podrijetlo njenog Visočanstva. 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' je na putu, zaista", napisano je u opisu fotografije kraljice Charlotte na službenom Instagramu Bridgertona. 

Točan datum izlaska ove serije još nije poznat, ali zna se da će izaći 2023. godine. 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?