Prvi The Outsiders 655 pregleda 16. lipnja 2022.

Vani je 1. epizoda Outsidera: Tko je novi dečko u gradu?

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda prve bilingvalne teen serije u regiji, The Outsiders. Na samom početku saznajemo tko je Noah, mladi dečko iz Londona koji je cijeli svoj život preselio u Zagreb

 Ova priča o novim počecima ispričana je iz perspektive tinejdžera Noah, koji se iz Londona zbog maminog posla morao preseliti u Zagreb i ponovno potpuno promijeniti okolinu. Sad treba pronaći nove prijatelje, uklopiti se u novo društvo i nositi se sa svim problemima tipičnim za sve tinejdžere, ali u potpuno nepoznatoj zemlji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog ove se uloge engleski je glumac Josh Thorley, koji glumi Noahu, stvarno iz Londona morao 'potegnuti' za Zagreb, a i ostali glumci u seriji dolaze iz raznih dijelova Hrvatske, od Istre do metropole. A cilj je da ovu seriju zavoli i publika u Hrvatskoj, ali i ona izvan naše zemlje.

- S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome upravo ovim konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana - objasnio je Bruno Mustić, jedan od autora serije. U prvoj epizodi, koju možete gledati na JoomBoos YouTubeu i ostalim platformama, upoznajemo glavnog lika. Tko je Noah, tko je njegova mama, koliko se puta u godinu dana preselio i zašto mu se tako teško uklopiti u novu sredinu? Na ova i još brojna druga pitanja daje odgovor prva epizoda, a u istoj upoznajemo i glavnu negativku serije, Ninu, koja je Noahu već istražila i prije nego mu je zrakoplov sletio u zagrebačku zračnu luku.

 | Autor:

- Ja znam već sve o tebi. Ja znam sve o svima ovdje, bez brige. Ako te nešto zanima, ja ću ti prva moći pomoći - pokušala se Nina umiliti Noahu, ali ga je glavna 'good girl' serije, Elena, ubrzo 'izvukla iz njezinih ralja' i uključila u svoje društvo s kojim se druži izvan škole. E tu dolazimo do 'Outsidersa'. Oni su izopčenici, odbačeni, drugačiji, svoji, ne druže se ni s kim osim međusobno i isto tako teško prihvaćaju nove ljude u svoje društvo. No, hoće li Noah ipak biti iznimka?

 | Autor:

Kakva je to generacija digitalnih nomada i zašto se Noah savršeno uklapa u taj opis? Sve to i još mnogo više pogledajte i doznajte u vizualno-dramskom spektaklu od 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. U seriji se, uz mlade glumce, pojavljuju i neka već dobro poznata influencerska lica, poput najpraćenije tiktokerice u regiji i JoomBoosovke, Mirte Miler poznatije kao Mimiermakeup.

Tvoja reakcija?