Prvi 411 pregleda 19. kolovoza 2022.

Vani je trailer za Netflixovu seriju o Wednesday Adams

wednesdaynetflix/instagram

U traileru vidimo tračak novog života koji će Wednesday dočekati u gotičkoj akademiji u koju je prebačena nakon što je ugrozila živote školskog vaterpolo tima jer su maltretirali njezina brata Pugsleyja

Napokon je live službeni trailer za novu Netflixovu seriju o Wednesday Addams i sad nam, poslije onih već apsolutno genijalnih slika glumačke postave iz 'pera' legendarnog Tima Burtona, ovo izgleda kao najnovija TV opsesija. Iako je nećemo gledati na TV-u nego na popularnom streaming servisu, ali razumijete što želimo reći.

POGLEDAJTE TRAILER:

Sarkastičnu i mračnu tinejdžericu u ovoj će novoj ekranizaciji utjeloviti mlada glumica Jenna Ortega, dok njezine 'zastrašujuće' roditelje, Morticiju i Gomeza Adamsa, igraju glumačke zvijezde Catherine Zeta-Jones i Luis Guzmán, piše PopBuzz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Nakon što je u bazen pun igrača školskog vaterpolo tima ubacila piranje, jer su maltretirali njezina brata Pugsleyja, Wednesday je izbačena iz škole i premještena u Nevermore Akademiju, njezinu osmu po redu školu u pet godina. 

U traileru možemo vidjeti tračak njezina novog života u totalno Gotik novoj školi, a u njemu ona sama govori: "Nisam imala pojma da koračam u pravu pravcatu noćnu moru, puno misterija, ubojstava i nedaća. Mislim da će mi se ovdje jako svidjeti."

Osim Wednesday, u traileru vidimo i Morticiju, Gomeza, Larissu Weems iz Akademije te, naravno, Thinga. Tko je već sad preuzbuđen zbog ove serije? Iako još zapravo ne znamo točan datum kada dolazi na Netflix. Znamo samo da izlazi ove jeseni i da, jedva čekamo to gledati pod dekicom!

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?