Prvi 468 pregleda 22. svibnja 2019.

Trailer za 'Once upon a time in Hollywood' je vani

zenski svijet/instagram

Tarantinov deveti film obećava, a mnogi već sad tvrde da će biti u rangu s nekim od njegovih najvećih hitova kao što su Pakleni šund i Nemilosrdni gadovi.

Vani je novi trailer za film Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood i preuzbuđeni smo. Deveti Tarantinov film, kao njegovi veliki fanovi, jedva čekamo, a načuli smo da će biti možda veći hit od svih njegovih hitova dosad.

Pogledaj trailer:

Tarantino film prvo predstavlja u Cannesu na ovogodišnjem Filmskom festivalu, a u kina bi trebao doći 26. srpnja. Da, do onda moramo čekati još neko vrijeme, ali sad bar možemo piljiti u ovaj trailer dok film ne dođe u kina.

Film prati priču glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio) i njegova kaskadera Cliffa Bootha (Brad Pitt) koji se bacaju u istraživanje ubojstva Sharon Tate, glumice i tadašnje supruge redatelja Romana Polanskog. Sharon su, naime, brutalno ubili članovi zloglasnog Manson klana, ali iako će se priča bazirati na tom događaju, poznavajući Tarantina, neće baš svi detalji biti identični. 

No, to tek trebamo vidjeti. Uf, ali tko će dočekati taj srpanj...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jeeees <3