Prvi 13687 pregleda 19. kolovoza 2022.

Velika ljubav mlade pjevačice: Breskvica se zaručila?

brrrreskvica/Instagram

Poznata pjevačica koju prati na tisuće mladih okrenula je list nakon prekida s Voyageom. Na novoj fotki na Instagram profilu možemo vidjeti sretnu i zaljubljenu Breskvicu koja je samo jednim emojijem dala naslutiti da je napravila veliki korak u životu. Možda?

Pjevačica Anđela Ignjatović publici je poznatija kao Breskvica, a svojim hitovima 'Loša', 'Lutka', 'Leptir' i mnogim drugima, osvojila je publiku. Ljudi prate svaki njezin korak, a sad ih je iznenadio zanimljiv Instagram story koji je objavila. Na svom profilu je objavila fotografiju s zagonetnim dečkom čiju je glavu prekrila srcem u kojem se nalazi prsten. Fanovi su se odmah zapitali - je li se to Breskvica zaručila?

 | Autor: brrrreskvica/Instagram brrrreskvica/Instagram

Prije godinu i pol novinske stupce punila je vijest o prekidu veze tada 'It' para Breskvice i Voyagea. S kolegom je bila u dugogodišnjoj vezi, a zajedno su objavili nekoliko hitova. Njihovi fanovi su ostali u šoku kad su vidjeli da su obrisali zajedničke fotografije i tako potvrdili prekid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Breskvica je odlučila ljubavi dati novu priliku i krenuti dalje. Tko je misteriozni muškarac, ne znamo, ali joj želimo svu sreću! Bilo da se radi o zarukama ili samo jako sretnoj vezi.

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?