Prvi 201 pregleda 14. rujna 2022.

Vikendicu kraljevske obitelji možete iznajmiti na Airbnb-u

airbnb

Ako ste ikada, bar na kratko, željeli iskusiti život kraljevske obitelji, sada si tu želju možete i ostvariti jer kućicu za odmor koja je do sada pripadala kraljici Elizabeti II. možete iznajmiti na Airbnb-u

Ova vikendica naziva Garden House, nalazi se na imanju kraljevske obitelji u Norfolku u blizini kuće Sandringham, prostire se na dva kata i sastoji se od tri spavaće sobe, tri kupaonice i drugih prostorija koje će vam osigurati ugodan boravak.

 | Autor: airbnb airbnb

"Ovaj šarmantni smještaj, u vlasništvu kraljice, smješten je u srcu njezinog omiljenog seoskog utočišta Sandringham i na čitavom posjedu najbliže je kući u Sandringhamu u kojoj je i sama boravila", stoji u opisu kuće na Airbnb-u.

Kako piše Miss7, sav namještaj i slike nekada su bili smješteni u kraljevskoj rezidenciji.

 | Autor: airbnb airbnb

Ispred kuće se nalazi prostrano imanje koje se sastoji od formalnog zidanog vrta s gredicama punima cvijeća te neformalnog vrta koji je idealan za opuštanje. 

 | Autor: airbnb airbnb

Zanimljiva činjenica je i da je u ovoj kući prije boravio kraljevski vrtlar pa niti ne čudi da je okoliš ove kuće doveden do savršenstva.

 | Autor: airbnb airbnb

U ovoj vikendici može boraviti do osam osoba, a cijena jednog noćenja iznosi 407 eura, odnosno nešto više od tri tisuće kuna. 

Tko bi želio posjetiti ovu prekrasnu vikendicu? 

Tvoja reakcija?