Prvi 3317 pregleda 31. kolovoza 2018.

Vjenčanica Meghan Markle ulazi u povijest

kensingtonroyal@instagram

Bit će dio galerije posvećene kraljevskom vjenčanju

Izložba na kojoj će vjenčanica biti izložena zvat će se “A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex”, odnosno "Kraljevsko vjenčanje: Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa". 

Osim vjenčanice koju je dizajnirala dizajnerica Givenchyja Clare Weight Keller, izloženi će biti i dijamantna platinasta kruna koju je kraljica posudila Meghan za vjenčanje, njezin veo na kojem je izvezena flora država Commonwealtha te starija verzija odijela princa Harryja, prenosi Huffington Post.

Stariju verziju Harryjevog odijela dizajnirali su krojači Dege i Skinner krojačke kuće Saville Row. Jedini razlog zašto njegovo pravo odijelo neće biti dio izložbe je zato što ga Harry još uvijek nosi.

Izložba će biti održana u dvorcu Windsor gdje je bilo i vječanje, a trajat će od 26. listopada do 6. siječnja.

Nakon toga izložba se seli u Palaču Hollyroodhouse u Edinburghu u Škotskoj od 13. lipnja do 6. listopada sljedeće godine.

 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    jao da barem mogu ići to vidjet, obožavam meghan
RIJEŠI ME!

KVIZ: Isplaniraj dejt i saznaj gdje ćeš sresti ljubav života

3 komentar/a

Potato7

na videostar partiju 16.12. jej. nejdem na to a to znaci da nikad necu sresti ljubav mog zivota.. fml

LessiePotter

Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com