Prvi 6173 pregleda 07. lipnja 2021.

Voditelj ismijao ime koje su Meghan i Harry dali kćerkici

Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL/screenshot/youtube

Rekao je da ga ime podsjeća na 'aplikaciju za sportsko klađenje'...

Tijekom live showa australski voditelj Karl Stefanovic narugao se imenu koje su Meghan Markle i princ Harry dali svojoj novorođenoj kćerkici, javlja Daily Mail.

Naime, Karl je ime usporedio s aplikacijom za klađenje i prasnuo u smijeh tijekom razgovora o djetetu Meghan Markle i princa Harryja s Piersom Morganom, koji je poznat po tome da nije baš obožavatelj bivših članova kraljevske obitelji.

"Kako se tebi čini ime Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor? Ne zvuči li ti kao aplikacija za sportsko klađenje?", upitao je 46-godišnji voditelji Piersa. Inače, Meghan i Harry ovo su ime djevojčici dali u čast njegovoj baki, kraljici Elizabeti II. te njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani.

 | Autor: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL Toby Melville/REUTERS/PIXSELL

Piers je izjavio kako mu je "ironično što su ime djevojčice posvetili kraljici Elizabeti II., a s druge strane se smiju kraljevskoj obitelji u lice već tjednima". 

"Nije li to ironično? Ja mislim da je ironično što su ime posvetili kraljici, a govore ružne stvari o kraljevskoj obitelji već nekoliko tjedana", izjavio je Piers.

A kako se vama sviđa ime drugog djeteta Meghan i Harryja?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?