Prvi 673 pregleda 17. travnja 2021.

Voyage o prekidu: 'Pokretala me ljubav, a sada ambicija'

emica elvedji/pixsell

Njegove pjesme imaju milijunske preglede, teen je zvijezda regije, a prekid s Breskvicom pratili su svi. Mladi glazbenik Voyage, ispričao nam je svoj put do uspjeha

Kada sam se vratio iz Francuske u Srbiju, bio sam dosta introvertan. Vršnjaci tada nisu mogli razumjeti moj način života, ali ja nisam tražio razumijevanje. Tada me opustila glazba. Stvari koje sam ja htio tada reći, a nisam mogao, pretvorio sam u pjesme i zato gajim toliku strast prema njoj, počinje s pričom mladi talentirani glazbenik Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage.

Ovdje pogledajte video:

Srpski pjevač jedan je od najslušanijih mladih izvođača u regiji. Njegove pjesme s Breskvicom pregledane su više milijuna puta, a oni su postali idoli mladima. No, dogodio se prekid koji je šokirao javnost. Razlaz mladog para s nestrpljenjem se pratio, a njihovi fanovi nadali su se da će se pomiriti.

U serijalu 'Moj put', Voyage nam je ispričao da period rada s Anđelom Ignjatović (Breskvicom) pamti po tome što su i privatno i poslovno mogli raditi i provoditi cijelo vrijeme zajedno.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

"Tada me za pisanje pjesama pokretala ljubav koju sam u tom trenutku osjećao. Sada, kada je to prošlo, pokreće me ambicija", ispričao nam je Voyage koji je nedavno izbacio pjesmu 'Pleši'.

Pjesma 'Pleši' dio je soundtracka najpopularnijeg filma regije - Južni vetar. Pjesmu na YouTubeu u dva tjedna ima čak devet milijuna pregleda. Voyage kaže da je pred sam izlazak pjesme imao veliku tremu, no kada je prošao prvi milijun, opustio se i shvatio da se publici sviđa njegov novi zvuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

"Eksperimentiram. Ovo je prilika da se fokusiram na sebe. Izbacio sam pjesmu u 'drill stilu' za koji su mnogi smatrali da ne može uspjeti na Balkanu, no ovo je već dva tjedna jedna od najpopularnijih pjesama", priča nam Voyage. 

No, ne namjerava stati samo na tome. Najavio nam je još jednu inozemnu suradnju, kako kaže, s velikom zvijezdom, no o tome ne može otkriti više detalja. Priča nam da je to prilika koja se ukazuje jednom u životu i želi je maksimalno iskoristiti. Dodaje da će uvijek raditi za domaće tržište, no ambicije sežu i izvan granica regije.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

"Prije ljeta namjeravam izbaciti trilogiju 'Balkan'. To će biti tri pjesme u koje sam uložio jako puno truda. Prelomio sam sam sa sobom da sad iskoristim priliku jer sam još uvijek mlad. Bojao sam se toga, ali vjerujem u uspjeh", zaključuje s osmijehom.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na 24sata Videoteci, na službenom YouTube kanalu 24sata, na našim TikTok, Facebook i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Tvoja reakcija?