Prvi 2839 pregleda 22. srpnja 2021.

Voyage o prekidu: 'Teško sam to podnio, bilo je i suza'

Borislav Zdrinja/ATAImages/PIXSELL

Pred kraj 2020. godine, veza mladih pjevača Voyagea i Breskvice je pukla, a mnogi fanovi su ostali šokirani. Sedam mjeseci kasnije, Voyage je odlučio progovoriti o prekidu.

Krajem prošle godine, fanove je rastužila vijest o prekidu Voyagea i Breskvice. A tek sedam mjeseci kasnije, Voyage je odlučio javno progovoriti o tome koliko mu je prekid teško pao i kako je na njega utjecao pritisak javnosti, piše 24 sata.

"U tom trenutku mi je bilo teško zbog prekida koji se dogodio, zbog tog trenutka kada više nemaš onoga koga voliš i to je bio problem, a ne što su ljudi o tome pričali", rekao je Voyage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Voyage (@voyage.mp3)

Rekao je kako još uvijek poštuje bivšu djevojku, ali da između njih dvoje više nema ljubavi te da je zbog cijele situacije čak bilo i suza.

"Kada bih počeo to komentirati, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac. Ne znam niti ja što se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam jako zaljubljen. Samo čovjek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu", ispričao je.

Mnogi su mislili kako je Voyage nakon Breskvice našao novu djevojku, ali on kaže kako to nije točno te da mu sada odgovara da se fokusira na sebe i da za novu djevojku više nema vremena.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?