Prvi 476 pregleda 10. kolovoza 2022.

Kako 'tiho' otići iz WhatsApp grupe koja te zamara?

reuters/pixsell/CANVA

Na popularnu aplikaciju Whatsapp krajem kolovoza stižu nove značajke privatnosti koje će vam omogućiti dodatnu razinu sigurnosti

Vlasnik Whatsappa, Mark Zuckerberg, jučer je obznanio da na ovu aplikaciju stižu tri nove značajke privatnosti koje će korisnicima omogućiti dodatnu razinu sigurnosti za njih i njihove razgovore, piše Her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WhatsApp (@whatsapp)

Nove značajke privatnosti koje uskoro stižu su:

Tiho napuštanje grupa

Ako više ne želite biti dio neke WhatsApp grupe, ali ne želite napraviti veliku 'pompu' oko toga i ne želite da svi članovi znaju da ste otišli, ova opcija će vam se svidjeti jer će informirati samo administratora grupe da ste ju napustili. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Odaberite tko može vidjeti da ste online

Iako je ponekad odlična stvar što u bilo kojem trenutku možete vidjeti kada je netko online ili što drugi mogu vidjeti da koristite aplikaciju, sigurni smo da s vremena na vrijeme želite to napraviti 'u miru'. Upravo zato, bit će uvedena opcija kojom sami možete odrediti tko sve može vidjeti kada ste online.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Blokiranje screenshotanja fotografija koje se mogu pogledati jednom

WhatsApp je već uveo opciju slanja fotografija koje se mogu pogledati samo jednom, a uskoro stiže i opcija kojom možete blokirati pokušaje screenshotanja tih fotografija. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"Nastavit ćemo tražiti nove načine da zaštitimo vaše poruke i održimo ih što privatnijima i sigurnijima baš kao što su to razgovori licem u lice", poručio je Zuckerberg. 

Uskoro stiže nova navijačka pjesma!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?