Prvi 323 pregleda 29. ožujka 2022.

Will Smith se ispričao Chrisu Rocku zbog šamara

DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL

Dodjelu ovogodišnjih Oscara zasjenio je događaj koji je šokirao svijet. Poznati glumac i dobitnik nagrade, Will Smith, ošamario je prezentera Chrisa Rocka zbog komentara koji je uputio njegovoj supruzi. Sad se javno ispričao i iskazao žaljenje

Američki glumac Will Smith ispričao se komičaru Chrisu Rocku na šamaru tijekom dodjele Oscara. Na Instagramu je objavio priopćenje u kojem je iskazao žaljenje zbog sporne scene i objasnio zašto je tako reagirao, piše Cosmopolitan.

"Nasilje je u svim oblicima otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i reagirao sam emotivno. Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan sebe i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu pokazali kakav muškarac želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. 

Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima, svim sudionicima i svima koji gledaju i gledali su dodjelu diljem svijeta. Želio bih se ispričati obitelji Williams i mojoj obitelji iz filma 'Kralj Richard'. Duboko žalim što je moje ponašanje uprljalo ovo naše prekrasno putovanje", napisao je ovogodišnji dobitnik nagrade za najboljeg glumca.

Podsjetimo, komičar Chris Rock je vodio dodjelu nagrada i u jednom trenu se našalio na račun Willove supruge, koja boluje od alopecije, usporedivši je s likom G.I. Jane. Glumac se tad ustao, došao na pozornicu i svom snagom ošamario komičara.

 | Autor: BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL

Chris još nije javno komentirao scenu s Oscara, ali kako strani mediji pišu, nije podnio kaznenu prijavu.

 

BARBI AFRIKA I JOOMBOOS VAM DONOSE GLAZBENI SPEKTAKL 31.3. Stay tuned!

 | Autor:

Tvoja reakcija?