Prvi 19475 pregleda 15. lipnja 2019.

Williamu se nije sviđala Meghan pa je bio ljut na brata?

meghanmarkle_official@instagram

Harry i William bili u svađi zbog Meghan? Navodno da. Pripremili smo ti ovu i još par vijest iz svijeta kraljevske obitelji.

Sjećate se one priče da su princ William i Harry bili u svađi zbog Meghan Markle prije nego je ona bila trudna? E pa čini se da to nije bio trač, nego je sve zapravo istina.

Williamu se, naime, nije sviđao Harryjev odabir buduće supruge jer je odskakala od 'kraljevskih standarda'. Svađa je eskalirala kad se Harry na Božić 2017. godine odlučio suočiti s bratom i prozvati ga zbog loše dobrodošlice prema Meghan.

 | Autor: kensingtonroyal / instagram kensingtonroyal / instagram

Do blagog primirja je došlo kad se umiješao njihov otac, princ Charles i rekao Williamu da se pomiri s bratom. Nakon toga su Kate i William pozvali par da s njima slave Božić prošle godine.

Iako neko vrijeme nisu razgovarali, William je sada, kažu njima bliski ljudi, presretan što je njegov brat postao otac. Čini se da je malieni Archie veza koja će unaprijediti odnose njih dvoje. Uostalom, Meghan ima podršku Kate Middleton koja joj je rekla da je uvijek tu za nju ako treba neki savjet. Slatko, zar ne?

Možda bi William bio sretniji s djevojkom s kojom je Harrry hodao u vrijeme kad je upoznao Meghan Markle

Čini se da princ Harry nije bio singl kad je otišao na spoj s Meghan Markle. Naime, Harry je u to vrijeme dejtao s modelom Sarah Ann Macklin, javlja Cosmopolitan.

Sarah je upoznao na privatnom partyju na kojem su razmijenili brojeve i otišli na nekoliko spojeva. No njihova 'veza' nije bila nimalo ozbiljna, tvrde izvori bliski kraljevskoj obitelji. 

Da je bila ozbiljna, Harry i Meghan sigurno ne bi otišli na dejt u to vrijeme. Ali dobro da jesu. Njihov se dejt pretvorio u vezu, pa zaruke i vjenčanje, a zatim su dobili i sinčića Archieja.

Za sina sad traže dadilju

Maleni Archie ima već nekoliko tjedana, a to za Meghan znači skori povratak kraljevskim dužnostima. Bebu ne mogu ostaviti s bilo s kime pa joj traže savršenu dadilju, a imaju jedan veliki uvjet koji dadilja mora ispuniti.

 | Autor: meghanmarkle_official@instagram meghanmarkle_official@instagram

Za razliku od Williama i Kate, par ne želi unajmiti norlandsku dadilje koje najčešće zapošljavaju svi iz kraljevske obitelji. Oni su oduvijek bili opušteniji.

Glavni uvjet koji imaju je da dadilja mora potpisati opsežan ugovor o neotkrivanju njihovih privatnih stvari. Žele zadržati privatnost, pa otkrivanje informacija o njihovoj obitelji ne dolazi u obzir.

 | Autor: royalsofcambridgeandsusse/instagram royalsofcambridgeandsusse/instagram

Dadilja će imati težak zadatak, ali je Meghan prijeko potrebna s obzirom na njezin posao.

Nagađa se da će joj jedan od prvih angažmana biti fotkanje za naslovnicu rujanskog izdanja časopisa Vogue. Osim što će se pojaviti na naslovnici, Meghan će napisati članak i provesti ljude svojim domom, Frogmore kućom. Nakon toga, slijede sve ostale kraljevske dužnosti koje je Meghan obvezna izvršavati.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg zaštooo