Prvi Prijavi se na Superstar i postani zvijezda! 369 pregleda 09. ožujka 2023.

WOW! Ove zvijezde su bile u žiriju top glazbenog showa

YouTube screenshot, Canva

Zamislite da imate priliku pjevati pred svojim idolima? Upravo jedna od ovih riječi krije se u showu koji je proslavio mnoge danas popularne pjevače. Zapjevati pred celebrityjima možete i vi, ako se prijavite na show RTL-a - SUPERSTAR!

Katy Perry

Američka pjevačica pravog imena Katheryn Elizabeth Hudson, poznata je po hitovima 'Firework', 'Dark Horse', 'Hot N Cold' i mnogim drugima. Od 2018. godine članica je žirija 'American Idol' u kojem s kolegama ocjenjuje kandidate i najboljima pomaže da ostvare snove.

Lionel Richie

Osim što je popularan pjevač, Lionel je producent i tekstopisac. Sa sobom nosi godine iskustva u glazbenoj industriji od kojeg drugi glazbenici mogu puno toga naučiti. Kao i Katy, od 2018. čini slavnu trojku u žiriju 'American Idola'.

Luke Bryan

Ako slušate country glazbu onda sigurno znate za ime - Luke Bryan. Ovaj glazbenik osvojio je publiku hitovima kao što su 'Kiss Tomorrow Goodbye', 'Drink a Beer' i 'Kick the Dust Up'. Zajedno s Lionelom i Katy čini čini fantastičnu trojku 'American Idola' gdje često s kandidatima i zapjeva.

Originalnu trojku koja je prva sjedila u žiriju činili su Paula AbdulSimon Cowell i Randy Jackson. Upravo je Simon, britanska televizijska zvijezda i magnat jedan od najpoznatijih lica u svijetu glazbe. Oni koji pjevaju pred njim, često kažu da im je to ostvarenje snova jer znaju da tko oduševi Simona, smiješi mu se jako dobra karijera.

Osim navedenih članova žirija, natjecateljima 'American Idola' sudili su i Mariah CareyEllen DeGeneresNicki Minaj.

Priliku zapjevati pred velikim zvijezdama imaju i glazbenici iz Hrvatske i Regije jer RTL ima novi glazbeni show čije prijave za audicije traju do 30.4. Kandidati Američkog idola, Superstara Češke, Slovačke i Njemačke, pjevali su pred svjetski poznatim glazbenicima, a hrvatski celebrityji ocjenjivati će talent i znanje domaćih natjecatelja. Iako žiri još nije poznat, sigurno će ih činiti poznati celebrityji od kojih će kandidati imati puno toga za naučiti. 

Osim pjevanja pred glazbenim zvijezdama, osoba koja pobijedi će osvojiti 50.000 eura. No, to nije sve, jedna od najvažnijih stvari je ta što će sudjelovanje natjecateljima donijeti nove ponude, super poznanstva i stvoriti imidž u glazbenom svijetu i pred publikom.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?