Prvi 304 pregleda 27. rujna 2020.

Xniks2x oduševila nastupom u finalu showa Joonglaa Star

xniks2x/Instagram, JoomBoos, Canva

Joonglaa Star je dobio prvu pobjednicu! Radi se o Kayi Solo, koja je oduševila publiku. Na pobjedi joj je čestitala hrvatska youtuberica Xniks2x, kojoj je JoomBoosov show prije dvije godine otvorio brojna vrata

Na sestrinskom kanalu JoomBoosa, Joongli, tijekom live prijenosa na njihovom YouTube kanalu, Kaya Solo proglašena je za pobjednicu talent showa Joonglaa Star. Kaya je rasturila konkurenciju od 12 kandidata, koji su bili odabrani iz 300 prijava i osvojila ugovor u vrijednosti od 15.000 eura.

Ovdje pogledajte video:

Prvoj pobjednici Joonglaa Stara ovim se uspjehom otvaraju sva vrata na YouTube sceni. Publika je prepoznala Kayjin talent i trud koji je pokazala sudjelovanjem u timu Bundy's Fest i glasala upravo za njezinu pobjedu. Tako je pomela konkurenciju i osvojila prestižnu titulu.

 | Autor: joomboos joomboos

Live je otvorila plesna grupa koja je veselim ritmom sve uvela u večer punu zabave. Voditelj Uroš Bitenc je pozdravio publiku i predstavio timove koji su se borili za pobjedu. U finalu su se našli kandidati Kaya Solo, Mravla i Kanaiboy koji su prethodno bili podijeljeni u tri tima. 

 | Autor: joomboos joomboos

Prvi tim je bio 'A team' pod mentorstvom slovenske pjevačice Alyje. Drugi tim je 'CF team' koji je vodio influencer Coolfotr i treći tim je bio onaj pjevača i radijskog voditelja Klemena Bunderla, 'Bundy’s finest'. Kandidati su u finalu napravili show, repali su pjesme koje su dugo pripremali.

Nastupale su brojne zvijezde

 | Autor: joomboos joomboos

Da večer bude još zanimljivija, u finalu su gostovale brojne slovenske i hrvatske zvijezde. Tako je publika u live prijenosu imala priliku čuti youtubericu i pjevačicu Niku Pavičić, poznatiju kao Xniks2x s JoomBoos kanala, pjevača Dinu Petrića, Niku Zorjan, Laru Kadis, Ulu Ložar, grupe Polkaholiki i BQL.

Nika Pavičić je JoomBoosova youtuberica koja je također postala poznata nakon natjecanja na JoomBoosovom talent showu Videostar, show formata kakvog je i Joongla Star. Od njezinog natjecanja na Videostaru prošle su tri godine, a Niki je to promijenilo život:

"Da nije bilo VideoStara ne bi bilo ni moje karijere. Zato svima čestitam na sudjelovanju na Joongla Staru, ono je sjajna prilika!"

Čestitamo Kayi Solo na pobjedi, bravo!

 | Autor:

Tvoja reakcija?