Prvi 891 pregleda 19. svibnja 2020.

Yolanda Hadid objavila fotku trudne Gigi: Ne vidi se trbuščić

yolandahadid/instagram

Dok je Gigi od samog početka svoje trudnoće pomalo tajnovita, pa mediji nisu mogli mnogo saznati o detaljima iz njezinog života u posljednjih nekoliko mjeseci, njezina mama je puno otvorenija prema javnosti.

Yolanda Hadid nedavno je objavila niz fotografija trudne Gigi i njezine sestre, Belle, kako pomažu posaditi grmove lavande na njihovoj farmi u Pennsylvaniji. I to ne samo nekoliko grmova lavande, već njih 3 tisuće, kako piše Marie Claire.

Na fotografiji je vidljivo kako se kod Gigi ipak još ne nazire trudnički trbuščić, ali i da je još uvijek poprilično fizički aktivna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️3,000 Lavender Planted ✅ #FarmLife #TeamWorkDreamWork

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

Da su Gigi i Yolanda iznimno bliske i povezane pokazuju i mnoge objave na društvenim mrežama. Tako je u travnju, kada je Gigi slavila 25. rođendan, neposredno prije nego što je objavljena vijest o njezinoj trudnoći, Yolanda objavila fotografiju na Instagramu te napisala:

"Prije 25 godina bio je najbolji dan u mom životu, kad sam te rodila i počela odgajati, a ti si me naučila pravom smislu predanosti i bezuvjetne ljubavi. Hvala ti što si tako izvanredan blagoslov u mom životu. Tako sam ponosan na ženu kakvom si postala."

Yolanda je također podijelila s javnošću svoje uzbuđenje zbog toga što će postati baka i to prošlog mjeseca u intervjuu na nizozemskoj televizijskoj postaji RTL Boulevard. Tada je izjavila:

"Uzbuđena sam što ću u rujnu postati baka, posebno nakon što sam nedavno izgubila mamu, ali, to je valjda ljepota života... Dok nas jedna duša napušta, dolazi nam nova. Osjećamo se vrlo blagoslovljeno."

Jedva čekamo još lijepih fotografija i poruka za Gigi njezine mame Yolande. Divne su!

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?