Prvi 897 pregleda 20. ožujka 2021.

Youtuber nakon 'coming outa' objavio hit - 'Živim snove'

Josip Regovic/PIXSELL

"Kad srcem voliš tad sreću množiš", otpjevao je youtuber Svenky u svojoj novoj pjesmi i tako nam poručio da svi živimo svoje snove.

Sven Kranželić, poznatiji kao Svenky, objavio je pjesmu nakon 'coming outa' i priznao "ja živim snove". Na svom YouTube kanalu izbacio je pjesmu 'Živim snove' u kojem je otpjevao kako je sad slobodan. Pjesmu je napisao Svenky u suradnji s Vlahom Arbulićem, a u njoj govori kako sad konačno živi svoj život onakvim kako se osjeća.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Prije nekoliko dana objavio je emotivan video u kojem je objavio da je gay i priznao da se dugo borio s ružnim mislima jer je mislio da nije normalan i da s njime nešto nije u redu.

Možda te zanima... Youtuber u emotivnom videu otkrio: 'Dugo sam se borio...'

"U ovo doba prošle godine bio sam na rubu. Sjeo sam u autobus i otišao kod svojih roditelja. Taj dan sam priznao svojim roditeljima da imam problem. Taj dan sam im priznao da sam gay", objasnio je Svenky u videu.

Ovdje pogledajte video:

Sven je prolazio kroz teško razdoblje u kojem je preispitivao svoj život i odluke. U pubertetu mu je bilo iznimno teško. Primijetio je da nije kao većina svojih vršnjaka koje su zanimale djevojke. Njega one nisu privlačile i nije volio pričati o njima, dok u svi njegovi vršnjaci u pubertetskim godinama bili zainteresirani samo za to.

Sad se konačno osjeća slobodnim i živi svoj život onako kako želi. Priznao je tko je i što osjeća, a to je ponovio u pjesmi:

"Da živim bez srama, to je moja odluka. Ma ne treba mi drama i nered posvuda. Ja nikad neću stati jer život je sve"

Jednom riječju - Bravo!

Tvoja reakcija?