Prvi 563 pregleda 07. veljače 2019.

Youtuberi otkrili svoje najluđe spačke iz školskih klupa

only_berger/Instagram

Leo Valentić, Ana Rogač, 10Ficho i Gloria pričaju o spačkama iz školskih klupa (ali nravno, nemoj ih ti raditi)!

LEO

U četvrtom srednje imali smo profesora koji je doslovno spaljen i odlučili smo pobjeći s njegovog sata. Dok smo bježali uspjeli smo naići na njega i brže bolje se sakrili ispod obližnjeg kamiona, Kada je zrak bio čist, otišli smo do kafića, u koji je, ne bi vjerovali, došao profesor za 15 minuta. Nismo znali što ćemo pa smo ga svi častili pićima. Tako nam je prošao cijeli dan, a izostanak sa svih predmeta nam je opravdao sam taj profesor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕯𝖔 𝖊𝖕𝖎𝖈 𝖘𝖍𝖎𝖙✌🏽 (@leovalentic) on

ANA

Iz srednje škole se uvijek sjetim kolektivnih pokušaja razreda da se markira, a ne pobere neopravdani i jednom prilikom nam je to (skoro) pošlo za rukom, Dakle, svi znamo ono pravilo da ukoliko profesor ne dođe u 15 minuta od početka sata, učnici smiju otići. I tako smo mi pametnjakovići došli na ideju kako bi se dio razreda trebao sakriti u limene ormariće, a ostatak u wc. Tako bi profesor vidio da nema nikog u učionici, proći će 15 minuta, a mi ćemo se izvući i reći da smo cijelo vrijeme bili ispred razreda. Na naše veliko iznenađenje profesor nije bio ni ćorav ni gluh i naravno da nas je odmah skužio. Problem je nastao kada je trebalo izaći iz ormarića što mojoj frendici nije baš pošlo za rukom. Uspjela se zaglaviti, uhvatila ju je panika i tako je na kraju sat ispitivanja prošao u izvlačenju nje iz ormarića. Rezultat je bila opomena cijelom razredu, odgođeno ispitivanje i hrpa domaće zadaće za aznu. Ali hej, operacija izbjeći ispitivanje je u suštini uspjela. 

FIĆO

Išao sam u Školu primjenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, a naša spačka profesorici iz povijesti dogodila se u prvom srednje. Imali smo profu koju nitko baš nije volio, a predavanja joj nisu bila zanimljiva jer nam je s laptopa pokazivala gradivo. Povijest smo imali u blok satovima između kojih je bio veliki odmor pod kojim bi profesorica uvijek izlazila iz učionice. Frendovima i meni je palo na pamet da joj izmijenimo imena svih mapa na laptopu. Zatvorili smo vrata od učionice, frendovi su držali stražu i tako je Prvi svjetski rat postao Drugi svjetski rat, a Francuska Republika Austro-ugarsak monarhija. Bilo je to negdje sedamdeset mapa čija smo imena skroz izmijenili. Kada je profesorica skužila da nešto ne valja počela je govoriti kako su joj laptop napali virusi. Sljedeća dva mjeseca nije nosila laptop sa sobom u školu već je samo pisala po ploči. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Rebrović (@10ficho) on

GLORIA

Kada sam bila drugi srednje u školu su došli e-dnevnici u koje se mogu osim ocjena upisivati i bilješke profesora. Uglavnom, matematika mi nikako nije išla. Najveća ocjena koju sam imala bila je dvojka. Sjedila sam u prvoj klupi i slikala ispit te ga poslala frendici da mi ga riješi. I ona je to napravila, samo što me za vrijeme prepisivanja skužila profesorica koja inače nikada ne prati prve klupe već zadnje. Došla je do mene, uzela mobitel i pitala me koja je lozinka za otključavnje. Rekla sam joj lozinku jer mi ni na kraju ameti nije bilo da će doista ići otključati mobitel, no to je napravila i vidjela slike ispita i rezultata. I ona je u bilješkama napisala: Dopisuje se s frendicom na Facebooku i ta joj frendica rješava ispit. I tako sam išla na produžni iz matematike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One And Only Berga (@only_berger) on

Ako želiš znati sramotne blagdanske priče JoomBoos youtubera, potraži novi broj VideoStar magazina na svim kioscima!

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    haha baš su ludi