Prvi 182 pregleda 20. ožujka 2019.

Youtuberi sudjelovali u MC Showu: Kako je prošlo?

JoomBoos, Pixell, Canva

Interaktivna predstava u Lisinskom nešto je potpuno drugačije, ali, kako je publika reagirala na nešto skroz drugačije?

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, sinoć je održana predstava "MC Show" u kojoj su glavni glumci bili youtuberi. Autor predstave Miro Čabraja u ovoj predstavi prenosi televizijsku emisiju na kazališnu pozornicu i čini to tako da bude što je moguće više prilagođeno današnjim generacijama i modernim tehnologijama, jednostavno i interaktivno.

Čabraja 'glumi' voditelja koji u svom talk showu gostima i gošćama zadaje razne izazove i postavlja škakljiva pitanja. Naime, njegovi gosti nisu uobičajeni celebrityji, nego youtuberi i Instagrameri s hrpom pratitelja na društvenim mrežama. 

U svom je showu sinoć ugostio youtubere i youtuberice Niku Ilčić, Andriju Jo, Leu Stanković, Annu Lazarević i Najbolje ortake.

Ovakav tip predstave je do sada neviđen, a svatko tko je jučer bio u Lisinskom doživio ju je drugačije, što se jasno vidjelo prema reakcijama publike.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Čabraja je youtubere tijekom cijele izvedbe vodio kroz različite izazove i igre, dok su oni s publikom dijelili svoja iskustva. Predstava je osmišljena tako da izgleda kao da youtuberi spontano odgovaraju na voditeljeva pitanja, kao da ih ranije nisu čuli, poput pravog talk showa. No, jesu li stvarno sinoć prvi puta čuli pitanja ili su unaprijed uvježbali odgovore, nije sasvim jasno.

Andrija Jo protiv Nike Ilčić

Prva gošća bila je Nika Ilčić, a nedugo zatim na pozornici se s njom našao i Andrija Jo. Jedan protiv drugog su zaigrali pantomimu, odgovarali su na pitanja voditelja, a uskoro su im se pridružili i Anna Lazarević, Lea Stanković i Najbolji ortaci. 

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Iako je predstava bila usmjerena prema srednjoškolcima, prevladavala je uglavnom mlađa publika - osnovnoškolci i oni mlađi

Ono po čemu se predstava ističe od drugih je po tome što je bila interaktivna - publika se mogla uključiti u izazove s youtuberima. Mogli su im zadavati izazove, ali ne i natjecati se protiv njih, kao što su to radili youtuberi međusobno. Djeci bi se možda više svidjelo da su mogli zaigrati neku igru ili napraviti neki izazov protiv Andrije ili Nike. Sve u svemu, klinci su bili okej zadovoljni.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva  | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Što se tiče ostale starije publike, predstava ih nije baš oduševila.

Naime, većina ju je opisala dosadnom i ne baš smiješnom

via GIPHY

Glumiti u kazalištu nije lako, a ove YouTube zvijezde mogle su uzeti još koji sat glume da njihov nastup bude barem malo bolji, slažu se neki koji su predstavu sinoć gledali u Lisinskom. 

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Navodno, prije kraja predstave, dosta je ljudi napustilo dvoranu jer im je bilo "toliko dosadno" i "nepodnošljivo".

"Inače stvarno volim gledati razne predstave, ali ovo nisam mogla 'prožvakati, nikako", izjavila je jedna od gledateljica koje je htjela ostati anonimna.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Oh well... Čini se kako će biti bolje drugi put, a za ovaj prvi - zapravo su reakcije i dosta okej.

Pogledaj novi video na JoomBoosu: 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovo je drukčije!