Prvi 1107 pregleda 24. rujna 2020.

Youtuberica xniks2x pokazala svoj novi, zagrebački stan

xniks2x/Instagram

JoomBoosovka Nika Pavičić, svima poznatija kao xniks2x, nedavno se iz Bjelovara preselila u Zagreb, a sad je s pratiteljima na YouTubeu podijelila nekoliko novosti i usput im pokazala svoj slatki zagrebački stančić. Zavirite u njen stan i saznajte što je sve otkrila!

"Iako sam tu u Zagrebu već dvije godine zbog posla, dosad još nisam živjela ovdje. Ovo je novi početak", objasnila je Nika, a zatim pratitelje uvela u svoju preslatku rezidenciju, koju je uredila baš u svom stilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Otkako živim sama u Zagrebu, najveća promjena je ta da te navečer, kad se vratiš doma, sve dočeka onako kako si ostavio. Nitko neće za tobom pospremati niti prati, nitko ti ne kuha, to sve radiš sam. To mi je bio najveći šok, ali se polako navikavam na tu samostalnost", kaže Nika, kojoj je najbolja stvar u Zagrebu ta što je ovdje nitko ne osuđuje na temelju izgleda, stavova i mišljenja i što joj je sve uvijek dostupno.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Nakon što je pokazala minimalističku kuhinju i preslatki dnevni boravak, Nika je priznala da joj je ipak najdraži dio stana to što je tu uz nju uvijek njezina ekipa iz Splita, Pave, Luciano i Raf The Child. Okej, ne fizički, ali na fotki!

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Uz to, nostalgiju joj budi i 200-godina stara karta Hrvatske koju joj je dala njezina pokojna baka. "Ovaj tu dio mi je definitivno najdraži dio mog novog stana", kratka je bila Nika.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Priznala je da, otkako je stigla u Zagreb, ima još više posla nego prije, a postoji li u njezinom novom 'zagrebačkom' životu i nova, posebna osoba? To nam ipak nije htjela otkriti...

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Nika uskoro kreće na fakultet, kojem se veseli, a što je sve još otkrila u ovom zanimljivom videu pogledajte na njezinom YouTube kanalu.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?