Prvi 698 pregleda 04. rujna 2018.

Za bolji san: 10 YouTube kanala koji će ti pomoći zaspati

https://www.instagram.com/livasteina/

Imaš li možda problem s nesanicom i već se nekoliko noći vrtiš po krevetu satima? Možda bi trebao/la posjetiti neki od ovih YouTube kanala koji će ti svakako pomoći riješiti problem.

Kako piše Clevver, na YouTube sceni je u posljednje vrijeme sve popularniji pojam ASMR.

ASMR podrazumijeva opuštajuća videa koji će ti pružiti takvo audiovizualno iskustvo koje će te totalno opustiti i pomoći ti da brže zaspeš. Dokazano je kako ova vrsta videa djeluje opuštajuće na psihu, pomaže u meditaciji, smiruje stres te rješava probleme s anksioznošću te nesanicom.

via GIPHY

10 YouTube kanala koje svakako moraš pogledati su:

1. GENTLE WHISPERING ASMR.

Ovo je kanal pokrenut 2011. godine kada još nitko nije ni znao za ASMR. Ima 1,4 milijuna subscribera što ga čini drugim najvećim ASMR kanalom na YouTube-u.

2. GIBI ASMR.

Gibi ASMR uvijek unese mali zabavni preokret u svojim videima. Njezin kanal ima 1,2 milijuna pretplatnika i još uvijek je u porastu.

3. ASMRSURGE.

Ako preferiraš samo ugodne glasove i šaputanje prilikom uspavljivanja, ovo će biti idealan kanal za tebe.

4. LILY WHISPERS ASMR.

Lily Whispers ASMR se prvotno bavila make up i beauty editorijalima no s vremenom je prešla na videa za opuštanje duše i tijela.

5. ASMR GLOW.

ASMR Glow objavljuje videa koji kao da nisu s ovog svijeta. Sigurni smo da će i tebe hipnotizirati da nastaviš gledati.

6. TINGTING ASMR.

Tingting ASMR donosi jedinstvenu perspektivu o kineskoj kulturi za svojih 347 tisuće pratitelja. Sigurni smo da će ovaj video i tebe opustiti.

7. LIFE WITH MAK.

Life with MAK možda je mlada, ali je u ASMR svijetu već postala ikona. Videa u kojima jede med su je učinili toliko popularnom da je u kratkom roku dostigla broj od pola milijuna fanova.

8. OBVIOUSLY ASMR.

Ako ti je prije spavanja potreban prizor zgodnog frajera (i ako pritom ima super smisao za humor), onda su videa Obviously ASMR-a pun pogodak za tebe.

9. ITSBLITZZZ.

Itsblitzzz je relativno nova na ASMR sceni, ali pred njom je blistava budućnost. Masaže koje pruža modelima u svojim videima su jednostavno genijalne.

10. TINGLE FIX ASMR.

Make up i beauty videa mogu biti još bolja samo ako djeluju ovoliko opuštajuće.

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?