Čokoladna zobena kaša doručak je koji vrlo lako može postati i desert. Donosimo vam recept te vam želimo dobar tek!
SASTOJCI
- zobene pahuljice 2 žlica
- mlijeko 100 ml
- laneno brašno 1 žličica
- kakao prah 1 žličica
- cimet 0,50 žličica
- sol 1 prstohvat
- vrhnje za šlag
- dulce de leche
POSTUPAK
- U posudicu stavi zobene pahuljice, mlijeko, laneno brašno, kakao prah, šećer, cimet i prstohvat soli. Ako imaš posudicu s poklopcem, možeš ju snažno protresti kako bi se svi sastojci dobro sjedinili. Ako pak sve sastojke staviš u zdjelicu, jednostavno dobro sve promiješaj dok ne dobiješ homogenu smjesu, piše miss7.
- Zobenu kašu ostavi u hladnjaku preko noći, ili barem na nekoliko sati, kako bi postala gusta i kremasta.
- Prije serviranja izmiksaj šlag. Dodaj šlag i dulce de leche svojoj zobenoj kaši i serviraj odmah.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.