Prvi 237 pregleda 05. travnja 2019.

Za milijun dolara: AnEsonGib izaziva Jakea Paula na borbu

eson_gib/Instagram, jackpaul2222/Instagram

Sprema li se to borba godine, kao što je bila ona između Logana Paula i KSI-ja?

Ako netko slučajno ne zna, amatersko boksanje među youtuberima je 'the thing', i to kakav! Sjećate se borbe iz kolovoza 2018. između youtubera Logan Paula (Jakeovog brata) i KSI-ja? Podsjećamo, to je bio najgledaniji youtuberski 'fight' ikad.

Borbu je pratilo više od 700 tisuća ljudi online, a u areni se skupilo više od 20.000 navijača. Zarada? Vrtoglavih 8,3 milijuna dolara, što je enormna cifra s obzirom da se radi o amaterskim borcima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jack paul (@jackpaul2222) on

E pa, sad se možda sprema nova borba. Naime, youtuber AnEsonGib u novom videu 10 minuta izaziva, provocira i poziva Jake Logana na borbu. "Ja izazivam tebe, Jake Paul, na borbu u vrijednosti od 1.000.000 dolara. Jakie...možeš bježati, ali ne možeš se sakriti...", poručio mu je, između ostalog.

AnEsonGib težak je 70 kilograma, dok Jake teži 86 kilograma, no čini se kako za izazivača to ne predstavlja nikakav strah. Obojica iza sebe imaju već nekoliko borbi iz kojih su izašli kao pobjednici (AnEsonGib vs Max Plays i Deji vs Jake Paul). 

Još samo trebamo dočekati Jakeov odgovor i datum ovog uzbudljivog meča. Tko će pratiti?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kakav hit hahah xD