Prvi 1256 pregleda 25. ožujka 2019.

Zakompliciralo se: Nika hitno morala na operaciju

nikailcic@instagram

Iako je i vijest o slomljenoj nozi već bila strašna, uslijedio je novi šok

Jučer smo pisali o tome kako je Nika Ilčić slomila nogu tijekom izlaska u Beogradu. Njezina noga, izgleda, jednostavno nije mogla pratiti njezine plesne pokrete. I, iako se u početku činilo kako se radi samo o lakšem prijelomu, Nika je navečer putem Instagrama obavijestila kako su se stvari zakomplicirale i kako mora hitno na operaciju.

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

"Hvala svima na lijepim željama, naime situacija je malo komplicirana. Noćas idem na operaciju jer sam potrgala sve što sam mogla, lol", napisala je na Insta storyju. Operacija je srećom prošla uspješno te se ponovo oglasila čim je došla sebi.

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

"Sve ok... operacija gotova, pacijent preživio. Volim vas sve takve brižne", napisala je. Ako ne možete zamisliti koji su je to plesni pokreti doveli do ovakve nezgode, mi imamo fotke koje pokazuju kako je to izgledalo samo nekoliko trenutaka prije nesretnog slučaja:

 | Autor: screenshot screenshot

Drago nam je da je operacija uspješno prošla i nadamo se kako će Nika ubrzo opet moći plesati kao da ne postoji sutra.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajoj :(