Prvi 301 pregleda 01. rujna 2021.

Zarobljeni na pustom otoku: 'Dečki, evo dolazi i oluja...'

Kako se ljeto bliži kraju došli smo i do posljednje epizode 'Roadtripa'. Poznata JoomBoosova trojka - Bruno Lukić, TheSikrt i 10ficho, ove su nas srijede poveli u istraživanje tajanstvene špilje na pusti otok Sutvara

Skakali su bungee jumping, veslali u ledenoj rijeci, pronašli blago u dubini mora i letjeli 100 metara iznad površine mora, a sada su zaglavili na pustom otoku. JoomBoosove zvijezde Bruno Lukić, Filip Rebrović i Filip Dejanović TheSikrt svake su nas srijede zabavljali svojim putovanjima po Hrvatskoj gdje su se okušali u raznim adrenalinskim sportovima, a u posljednjoj pokušavaju 'preživjeti' 24 sata na napuštenom otoku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naravno da su već na početku naišli na probleme i prepreke po putu. 

"Aaah? Što je ovo dečki?", viknuo je TheSikrt nakon što je ugledao mrtvu zmiju pored njih. Nije im baš bilo svejedno. 

"Doslovno su nas nasukali na pusti otok! Sada se trebamo snalaziti i prespavati ovdje noć", najavio je avanturu koja ih čeka na otoku Sutvara na krajnjem jugu Hrvatske. 

Bruno je na pusti otok ponio svoj šator, dok su TheSikrt i 10ficho ponijeli luftiće. Nadali su se da će se 'skrpati' Bruni, no veća je briga bila kako šator uopće složiti.

 | Autor:

"Čekaj, jesam ja sad skužio kako se ovo čudo slaže ili možda ipak nisam?", zbunjeno je vikao Bruno. Barem su imali osiguranu hranu kako bi skupili energiju za pronalazak tajanstvene špilje. 

Uz sve probleme s neudobnim smještajem, manjkom zaštite i pokoju neželjenu životinju na putu, usred noćenja ih je uhvatila i oluja. Ipak, na kraju su se dečki dobro snašli i zaključili da je dobro to što ih barem ni jedna životinja nije napala. 

"Pukla mi je šlapa pa sam se zezao s tim pola vremena. Bilo nam je vruće, ali smo barem imali more za osvježiti se. I plus je to što nas nije napala nijedna životinja", zaključio je TheSikrt. 

Jesu li pronašli špilju i gdje su na kraju prenoćili pogledajte u posljednjoj epizodi 'Roadtripa' samo na JoomBoos YouTube kanalu. Epizode možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci.

Tvoja reakcija?