Prvi 1005 pregleda 20. ožujka 2019.

Zaručio se Shane Dawson!

shanedawson/instagram

Objavili su zajedničke fotke na Instagramu, a ovo nam je najljepša vijest ovog jutra

Popularni youtuber Shane Dawson sa svijetom je podijelio sretnu vijest - zaručio se za svog partnera Rylanda Adamsa! Zaprosio ga je na prilično romantičan način i Ryland je pristao, a neviđenu sreću ovakvim raspletom Shane je podijelio s fanovima na Instagramu.

Awww

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HE SAID YES!!!!!! :,)))))))

Objavu dijeli Shane Dawson (@shanedawson)

Objavio je nekoliko njihovih zajedničkih fotografija sretnog i najljepšeg trenutka u životu, a fanovi su im redom čestitali i pisali koliko su sretni i oduševljeni zbog njih. Rylan je objavio njihove fotke, ali i fotku prstena na Instagramu i - dosta je impresivan.

Čestitali im i naši youtuberi

 | Autor:

 | Autor: Ema je presretna

 | Autor:

Čestitali su im i neki naši youtuberi. Recimo, Petra i Ema su šerale sretnu vijest na svom Instagramu, kao i naš Marco Cuccurin kojeg gledate u Eurotrip serijalu. Awwww...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    divne vijesti <3