Prvi 564 pregleda 20. svibnja 2019.

Zašto cijeli internet ludi za ovim izazovom?

screenshot/youtube/HRT

Ako u YouTube upišete 'Letting The Person In Front Of Me Decide What I Eat' izbacit će vam otprilike 25 milijardi videa takvih videa. Okej, pretjerujemo, ali ovaj izazov je baš jako popularan i svi ovo gledaju

Općenito nam je većini jako zanimljivo gledati druge kako jedu ili nešto naručuju pa možda nije toliko čudno da se ovaj izazov toliko uhvatio. Snimaju ga youtuberi vani, snimaju ga youtuberi u regiji, snimili su ga i JoomBoosovci Nika i Rasta i svaki ovakav video redom dobro prođe.

Razlog? Vjerojatno hrana. Nemamo drugo objašnjenje. Priznajemo da smo se i sami zaralili ovim challengeom pa smo vam napravili popis svih koje smo dosad odgledali i koje ćeš ti poželjeti pogledati. Nema na čemu.

Ovo vam je za 'Naručujemo što i ljudi ispred nas' maraton

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Pa ja ovo stalno gledam xD