Prvi 731 pregleda 12. ožujka 2019.

Zašto je Meghan skinula zaručnički prsten?

stunningmeghanmarkle/Instagram

Meghan Markle otišla je na proslavu Dana Commonwealtha s princem Harryjem, ali nije nosila svoj zaručnički prsten. I sad se svi pitaju zašto?

Zašto se vojvotkinja u javnosti pojavila bez prstena? Nekoliko je mogućih razloga o kojima se priča. Najviše se govori o tome da ga je ostavila kod kuće zbog otečenih prstiju, jer je već u poodmaklom stadiju trudnoće, piše Cosmopolitan. I to je onaj manje dramatičan.

Naravno da su neki odmah počeli nagađati da se nešto događa između nje i Harryja, pa zato odbija nositi prsten, ali taj drugi razlog je, vrlo vjerojatno, jako fejk. 

I Kate Middleton također je imala pauzu od nošenja zaručničkog prstena u prošlosti. Prošlog siječnja, kadd je bila trudna s princem Louisom, pojavila se u bolnici bez safirnog zaručničkog prstena. I to iz sigurnosnih, a ne dramatičnih razloga.

Tako da, nema mjesta za paniku, između Harryja i Meghan je i dalje sve okej. Samo njoj prsten sada smeta malo više nego prije trudnoće. A kad kraljevska beba dođe na svijet, sigurno će ga vratiti i normalno nositi kao i prije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

 | Autor:

Tvoja reakcija?