Prvi 894 pregleda 13. veljače 2019.

Zašto nam je Andrija Jo zakon?

andrijajo/instagram

Čestitamo mu na ovoj impresivnoj brojci i u to ime izvukli smo neke njegove najbolje pjesme, nastupe i YouTube videa

Popularni srpski youtuber Andrija Jo skupio je impresivnih 300.000 followera na svom Instagram profilu, a tu super vijest podijelili su i na stranici Balkan YT exposing. Nama je ovo također genijalna vijest, a da mu čestitamo na tom super uspjehu, izvukli smo njegove najbolje pjesme i nastupe, jer Andrija je itekako poznat kao super pjevač, a još je poznatiji po svojim genijalnim parodijama. No, da ne pišemo samo o glazbi, izvukli smo i njegovih nekoliko fora YouTube videa koje stalno pregledavamo, pogledajte!

Andrija ft Jenni Martin - Opusti se

Ovo je vjerojatno njegova najpoznatija pjesma, a duet s Jenni bio je posebno dobar i u live nastupu na Totalnom JoomBoosu u Areni Zagreb! Pogledaj taj video u nastavku, ako još nisi!

Parodija - Ona 'E

Još jedna parodija - Trambolina

Snima parodije i na vlastite pjesme

Snima i 'Pjesme u stvarnom životu', to nam je posebno zakon

A bez glazbe njemu je sve u životu bezveze! (Razumijemo ga)

Live je otpjevao i Bieberov hit! Weee

A što ti najviše voliš gledati na Andrijinom kanalu?

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    zato jer je najjači! <3