Prvi 6651 pregleda 18. prosinca 2019.

Zmije otrovnice omotao oko 'božićnog drvca'

imgur/giphy

Nama ne bi bilo baš svejedno da na ulici naiđemo na ovakav prizor...

Maxime Zimmermann naišao je na nama dosta neobičan prizor dok je šetao ulicama Melbournea u Australiji. Na stupu, oko kojeg je bila omotana zelena girlanda, ugledao je veliki broj zmija koje su se smjestile na zelenu plastiku koja ih je, očito, podsjetila na drvo, javlja Daily Mail.

Zmije je na stup stavio njihov vlasnik

Iako zmije otrovnice u Australiji nisu nešto neviđeno, ovaj mu je prizor svejedno bio pomalo smiješan pa je istražio o čemu se zapravo radi. A razlog zbog kojeg su zmije bile omotane oko stupa će vas nasmijati.

Naime, zmije se nisu same smjestile na stup, već ih je ondje stavio njihov vlasnik kako bi fotografirao božićnu fotku. Da, u Australiji su zmije kućni ljubimci i njihovom se vlasniku ovo učinilo kao baš zgodna ideja koju nije mogao propustiti.

Ne bi nam bilo svejedno...

"Zmije pripadaju gospodinu Raymondu Moseru kojeg sam upoznao u Melbourneu", objasnio je Maxime te dodao kako mu je Raymond objasnio da ove zmije više nisu otrovne jer je sav otrov 'izvađen iz njih'.

Hmm, okej... Neovisno o tome, ne bi nam baš bilo svejedno da na ulici naiđemo na tri zmije otrovnice ležerno omotane oko stupa... Brrr!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?