Prvi 777 pregleda 17. siječnja 2023.

Zastrašujući film 'M3GAN' gledajte u našim kinima!

promo

Ona nije samo igračka, već dio obitelji. Učiniti će sve da ostane dio nje, čak se i okrenuti protiv njih samih

M3GAN je čudo umjetne inteligencije, realistična lutka programirana da bude djetetov najbolji prijatelj i najveći saveznik roditelja. Dizajniran od strane briljantne robotičarke Gemme u tvornici igračaka, M3GAN može slušati, gledati i učiti dok postaje prijatelj i učitelj, prijatelj u igri i zaštitnik, a sve za dijete za koje je vezana.

Kad Gemma iznenada postane njegovateljica svoje osmogodišnje nećakinje Cady koja je ostala bez roditelja, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod velikim pritiskom na poslu, Gemma odlučuje upariti svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema - ali to je odluka koja će imati nesagledive posljedice.

 | Autor: PR PR

Od najkreativnijih modernih tvoraca horora - Jamesa Wana, filmaša koji stoji iza franšiza Slagalica strave, Podmuklo i Prizivanja, i Blumhousea, producenta filmova za Noć vještica, Crnog telefona i Nevidljivog čovjeka - dolazi novo lice terora.

Film je režirao Gerard Johnstone (Kućni pritvor, The New Legends of Monkey) koji iza sebe nema mnogo dugometražnih filmova snimljenih, ali je itekako poznavatelj dobre priče sa iznenađujućim obratima i slapstick humora koji iznenadi ali ne izbaci gledatelja iz priče.

Iz dosadašnjih trailera što smo vidjeli, sličan pristup filmu možemo očekivati i ovdje - tamu i originalnost na polju horora od strane Jamesa Wana, Blumhousea i scenaristice Akele Cooper, a od strane Johnstonea pristup tom materijalu ubacivanjem crnog humora koji neće utjecati na priču već samo učiniti film zabavnijim.

 | Autor: PR PR

U filmu glume Allison Williams (Bježi!, 2017., Savršenstvo, 2018.), Violet McGraw (Prokletstvo kuće Hill, 2018., Jett, 2019.), Ronny Chieng (Shang-Chi i legenda o deset prstenova, 2021., Godzilla vs Kong, 2021.), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace, 2018., Djevica Jane, 2015.), Jen Van Epps (Cowboy Bebop, 2021., Bez izlaza, 2022.), Lori Dungey (Cowboy Bebop, 2021., Prstenova družina, 2001.) i Jenna Davis (Beskrajni vlak, 2020., Scarlettin laboratorij,2021.) kao M3GAN.

Ovaj film u našim kinima možete već sada pogledati!

POGLEDAJTE TRAILER:

GLUMCI: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

REŽIJA: Gerard Johnston

SCENARIJ: James Wan, Akela Cooper

 | Autor: PR PR

PRODUCENTI: Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson, james Wan

IZVRŠNI PRODUCENTI: Greg Gilreath, Adam Hendricks, Mark David Katchur, Judson Scott, Ryan Turek, Allison Williams

ŽANR: horor, sf, triler

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Tvoja reakcija?