Prvi 1056 pregleda 09. studenoga 2020.

Zbog korone, novi Stranger Things će biti najbolji dosad

screenshot/youtube

Ovo će biti najbolja sezona dosad, tvrdi producent serije, Shawn Levy.

Četvrta sezona serije 'Stranger Things' sve je bliže tome da ugleda svjetlo dana, a snimanje se odvija punom parom, nakon što su nakratko morali pauzirati zbog izbijanja pandemije korona virusa. Ipak, čini se da je njima ta stanka zapravo dobrodošla i da uopće nije bila jako dramatična, jer su napokon uspjeli završiti scenarij cijele sezone prije početka snimanja.

"Samo ću reći da je pandemija jako odgodila snimanje, a samim time i izlazak četvrte sezone serije. Još uvijek moramo utvrditi kad će izlazak zapravo biti. No, zapravo je cijela ova situacija pozitivno utjecala na braću Duffer koji su, prvi puta u ovih nekoliko godina, uspjeli napisati scenarij za cijelu sezonu prije nego smo uopće krenuli sa snimanjem. Imali su priliku napisati cijelu sezonu na način na koji to nikada dosad nisu mogli, i baš zbog toga je sad kvaliteta scenarija apsolutno izvrsna. Možda i najbolja dosad", ispričao je producent serije, Shawn Levy, u intervjuu za Collider. 

Pisanje scenarija braća Duffer završila su 18. lipnja, a sve su to objavili i na društvenim mrežama. Također, cijela ekipa često objavljuje i fotke i videa atmosfere sa seta otkako je ponovno krenulo snimanje i svi se, naravno, pridržavaju posebno propisanih mjera koje su u skladu sa situacijom pandemije u kojoj se nalazimo.

Još malo i napokon ćemo vidjeti kakva nas sezona ovoga puta čeka. Stvarno smo predugo 'na iglama'...

Tvoja reakcija?