Prvi 5063 pregleda 11. travnja 2020.

Zbog ovog filma s Netflixa ljudi ne mogu spavati!

Netflix/YouTube

Novi horor film na Netflixu utjerao je strah u kosti čak i najvećim ljubitelja ovog filmskog žanra. Neki ga nisu mogli gledati ni 20 minuta.

Španjolski triler 'The platform' postao je glavna tema gledatelja horora. Svi su se složili: 'Ovo je previše čak i za nas koji obožavamo horor filmove! 

Ovdje pogledajte trailer filma:

Radnja horora prati tri tipa ljudi: One koji su na vrhu, one na dnu i one koji padnu. Svi su zatvorenici razmješteni po platformama, a hrana se spušta level po level. Ovi na vrhu jedu najobilnije, a oni na dnu jedu njihove ostatke. 

Film je jako strašan

Kako piše Sun, ovaj film bio je previše i za najveće fanatike horor filmova. O ovom, relativno novom filmu na Netflixu, tweetalo se u strahu. Mnogi su otkrili da nakon filma nisu mogli spavati.

Za ovu curu film je bio previše:

"Upravo sam gledala 'Platformu' na Netflixu i sad nisam dobro!"

Ovaj dečko je dao savjet svima koje razmišljaju o tome da pogledaju film:

"Dakle, nemojte gledati ovaj film!"

Uznemirio je i ovu curu:

"Gledam 'Platformu' i uznemirena sam!"

Jedan fan horora je izjavio da je prestao gledati film nakon 20 minuta: 

"Gledao sam film 20 minuta i više nisam mogao. Prestao sam ga gledati jer je bio uznemirujuć!"

Ako mislite da se šale i planirate pogledati film, prvo barem krenite od trailera. Možda vas toliko neće prestrašiti, ili?

 

Postani JoomBoos novinar, napiši najoriginalniju priču i osvoji 500 kuna! 

 | Autor:

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • really

    Nevjerojatno na sta mediji spadaju.. film je super, a ovak glupe naslove nije vise nista neuobicajeno dozivjeti od mutavih medija zeljnih pozornosti.
  • Bro

    Wtf?