Prvi 89 pregleda 08. prosinca 2016.

'Zbog svoje snage postala sam uzor'

Demi Lovato
Olivia Rodrigo Instagram

Već nakon što je prvi put iskreno progovorila o poremećajima u prehrani i samoozljeđivanju, s kojima se borila na putu do “zvijezda”, Demi Lovato (21) svojom je iskrenošću postala uzor broj 1 mladim ljudima diljem planeta

Želim biti osoba koja svojim primjerom govori da vanjski izgled nije najvažniji na svijetu. Svojom sam životnom pričom obožavateljima htjela poručiti da svatko od nas ima svoje probleme, kojih se ne treba sramiti nego učiniti sve da ih prevlada - govori pjevačica čija je knjiga pod naslovom “Osta ti snažan” u mnogim zemljama bila najprodavanija. Djevojka koja je zbog svoje uspješne karijere od malena pod povećalom medija kao najveću prednost ističe sposobnost odrediti ciljeve, od kojih nikad nije odustajala.

DEMI SAVJETUJE

Budi hrabra, prave odluke nisu lagane

Da nisam ispričala sve o svojoj borbi s bulimijom, nikad ne bih mogla pomoći mladima koji se srame svojih problema i osvijestiti ih. Nije mi bilo lako, ali odlučila sam biti hrabra i nisam požalila, povjerila je Demi.

Izludiraj se kad trebaš, ali samo kod frizera

Ne donosi ishitrene odluke a da se ne savjetuješ s nekim. Premda ti se u trenutku one čine odličnima, radi - kalni potezi uglavnom dobro prolaze samo kod frizera, rekla je Demi, koja stres rješava promjenom frizure. 

Tvoja reakcija?