Prvi 606 pregleda 11. rujna 2018.

Zdravoljupci: Zbog ovih mališana zavoljet ćeš zdrav život

Konzum

Konzum predstavlja plišanu družinu koja promiče važnost pravilne i uravnotežene prehrane s naglaskom na svježem voću i povrću

Brokula ili pizza? Patlidžan ili tjestenina? Kruška ili čips? Ako ste kod sva tri pitanja odabrali ovaj drugi odgovor velika je vjerojatnost da se vaša svakodnevna prehrana kao i vaš organizam suočavaju s manjkom potrebnih vitamina, minerala i vlakana.

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje konzumaciju oko 400 grama voća i povrća kroz pet dnevnih obroka, dok se u Hrvatskoj pojede daleko manje od prosjeka. Upravo zato na scenu stupa plišana družina koju čine Brokula Branko, Češnjak Luka, Patlidžan Patrik, Mrkva Mirko, Banana Bela, Jagoda Jana i Kruška Klara kako bi vam na slikovit način pokazali važnost uvođenja većih količina voća i povrća u dnevnu prehranu. Ovi junaci pokazat će kako samo jedna banana na dan može podići energiju, mrkva poboljšati vid, kruška očuvati vitku liniju i očistiti lice od akni. Češnjak će obraniti organizam od gripe i prehlade u zimskim danima, patlidžan ublažiti stresan dan u školi, jagoda ojačati imunitet, a brokula regulirati šećer tijekom cijelog dana i tako pomoći da se riješite onog neugodnog osjećaja gladi ubrzo nakon obroka.

 | Autor: Konzum Konzum

Ove zabavne i simpatične plišance, koji dolaze u sklopu novog programa vjernosti, možete pronaći u Konzumovim prodavaonicama po promotivnim akcijskim cijenama.

Do 28. listopada 2018. za svakih potrošenih 50 kuna prilikom kupnje kupci će dobiti po jednu naljepnicu. Omiljenog plišanog Zdravoljupca moći će potom kupiti do 12. studenog 2018. ili do isteka zaliha, po cijeni od samo 10 kuna uz 40 sakupljenih naljepnica ili za 50 kuna uz 20 sakupljenih naljepnica, umjesto po redovnoj cijeni od 115 kuna.

Kroz igru s plišancima, šaljive i informativne sadržaje, recepte i igre na posebnoj stranici www.zdravoljupci.hr, nagradne natječaje te radionice koje će biti organizirane u Konzumovim prodavaonicama, djeca i mladi će učiti o važnosti unosa voća i povrća na kreativan i zabavan način. Na igru sa Zdravoljupcima, ali i na pozitivne promjene prehrambenih navika, poticat će i vesela pjesma o Zdravoljupcima koju će svi rado pjevušiti.

 | Autor: Konzum Konzum

Više informacija o novom programu vjernosti i Zdravoljupcima dostupno je na www.zdravoljupci.hr.

 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O