Prvi 1767 pregleda 07. prosinca 2021.

Zendaya i Tom Holland prokomentirali razliku u visini

Doug Peters/Press Association/PIXSELL/Canva

Novi nastavak filma 'Spider-Man' pod nazivom 'No Way Home' uskoro nam stiže u kina, a glavni protagonisti, Tom Holland (Spider-Man) i Zendaya (M. J.) gostovali su u emisiji Grahama Nortona i, između ostalog, prepričali jednu posebnu dogodovštinu sa snimanja

Glumica Zendaya i glumac Tom Holland prije nekoliko dana gostovali su u talk showu Grahama Nortona gdje su promovirali svoj novi film 'Spider-Man: No Way Home'. Ono što je najviše obilježilo cijelo njihovo gostovanje u emisiji je njihova urnebesna priča o razlici u visini (Tom je nekoliko centimetara niži od Zendaye) i o tome kako je ona utjecala njihove mnoge zajedničke scene, piše Cosmopolitan

Naime, u filmu postoji jedna specifična scena u kojoj su Tom (kao Spider-Man) i Zendaya (kao M.J.) trebali sletjeti na most dok ju je Tom držao u naručju. No, s obzirom na to da je Zendaya dosta viša od njega, ona bi uvijek podlogu dotaknula prije njega i uhvatila Toma umjesto da on uhvati nju. 

"Zendaya bi sletjela prva, a ja sam superheroj. Ja trebam izgledati cool, no kada bih ja sletio nakon nje, moje su noge uvijek poletjele prema naprijed, a ona bi me uhvatila", ispričao je Tom kroz smijeh. 

No, Tomu to nije povrijedilo ego nego je, naprotiv, bio vrlo zahvalan na tome što je Zendaya uvijek spriječila da ozlijedi koljena. 

"Bio si, zapravo, jako divan zbog toga. Uvijek si mi rekao, 'o moj Bože... Hvala ti'", dodala je Zendaya.

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?