Prvi 6113 pregleda 12. travnja 2024.

Žene rođene u ova 3 znaka su teško osvojive

Canva

Ova tri horoskopska znaka je teško osvojiti

1. Blizanci: Strah od obaveze

Žene rođene u horoskopskom znaku blizanci mame potencijalne partnere zbog svoje šarmantne, otvorene prirode. Međutim, nisu ni malo „brze na okidaču“ kad je riječ o vezama. Čak i kada nađu nekoga tko im se doista jako sviđa, jako im je teško vezati se. Osim što se boje obaveze, uvijek misle: „Tko zna ne čeka li me iza ugla još netko bolji?“ 

 | Autor: Canva Canva

2. Djevica: Visoki prohtjevi

Žene rođene u horoskopskom znaku djevice vole red i planiranje pa ne mogu izaći iz svoje perfekcionističke kože ni u vezama. Precizno definirana očekivanja koja djevice imaju od sebe prenose i na potencijalne partnere i spojeve. I dok ih netko doista ne obori s nogu radeći sve ono za čime djevice doista žude, radije ostaju solo, piše miss7.

 | Autor: Canva Canva

3. Strijelac: Neovisnost iznad svega

Ako netko želi osvojiti ženu rođenu u znaku strijelca, mora imati jako puno strpljenja, spremnosti na kompromis i smisla za avanturu. Budući da ne vole ništa više od svoje slobode i neovisnosti, žele putovati i otkrivati nove stvari. Čim imaju osjećaj da se druga osoba ne slaže s time, spriječit će ih u osvajačkom pohodu. A nakon toga nema ni najmanje šanse da to postane trajna veza.

 

 




 

Tvoja reakcija?