Prvi 1492 pregleda 21. travnja 2021.

Zsa Zsa i Marco 'skinuli' hitove Merlina, Senidah, Devita...

joomboos

Zsa Zsa i Marco Cuccurin pripremili su pravu poslasticu za sve fanove regionalne glazbene scene. U posebnom mashupu otpjevali su popularne hitove koji će vas oduševiti!

Nakon Mashupa s Lidijom Bačić, Marco Cuccurin je ostvario suradnju s još jednom domaćom zvijezdom. Ovoga puta mu se pridružila Zsa Zsa, a obradili su popularne hitove od DeVita, Dine Merlina, Senidah i drugih.

Ovdje pogledajte video:

"Suradnja s Zsa Zsom je bila prekrasna, prije svega jer mi je ona jako dobra prijateljica pa tek onda kolegica pjevačica. Pomaže mi puno da se probijem u te neke glazbene vode jer time se želim baviti. Daje mi puno savjeta kako raditi u glazbenoj industriji. Evo 4.6 izbacujem svoju prvu pjesmu i svi su mi velika podrška", otkrio nam je Marco.

Mashup pohvalile poznate zvijede

Ova suradnja stigla je i do poznatih zvijezda koji su ostavili komentare na društvenim mrežama i čestitali Marcu i Zsa Zsi. Među njima su bile i Albina Grčić, predstavnica Hrvatske na Eurosongu i Sara Jo.

 | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram  | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram  | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram

Jeste li već poslušali ovaj cool duo?

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?