Prvi 267 pregleda 05. rujna 2020.

Zvijezda novog 'Batmana' pozitivna je na koronu

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Zbog zaraze glavnog glumca virusom zaustavljeno je snimanje novog dijela filma o Batmanu. Sam glumac se još nije oglasio o bolesti, ali kako doznajemo, trenutno je u samoizolaciji.

Zvijezda filmova 'Sumrak sage' i nadolazećeg nastavka 'Batmana', Robert Pattinson, pozitivan je na Covid-19. Zbog zaraze glavnog glumca snimanje filma o Batmanu zasad je pauzirano, piše Vanity Fair.

Filmska kuća Warner Bros, za koju glumac snima Batmana, objavila je priopćenje za medije:

"Član produkcije Batmana pozitivan je na Covid-19 i trenutno je u izolaciji pridržavajući se propisanih mjera. Zbog toga se snimanje filma trenutno obustavlja."

Možda te zanima... Evo kako izgleda Robert Pattinson kao Batman!

Iako Robert nije potvrdio da je o njemu riječ, a nisu ni iz kompanije, izvor blizak navedenom mediju otkrio je da je upravo ovaj proslavljeni glumac zaražen virusom.

Ovdje pogledajte trailer filma:

Fotka zvijezde 'Sumraka' obišla je svijet i svi su spremno dočekali novi imidž Batmana. Redatelj filma, Matt Reeves (54), u traileru, u par upečatljivih scena, dao je naslutiti kako se Pattinson snašao u ulozi Mračnog viteza. Iako ga ljudi najčešće znaju kao Edwarda Cullena, uskoro bi to mogla promijeniti upravo ova nova uloga.

A mi želimo da se što prije oporavi!

Tvoja reakcija?