Prvi 1680 pregleda 24. lipnja 2019.

Zvone svadbena zvona: Zaručili se Tana Mongeau i Jake Paul

tanamongeau/Instagram

Tana je sinoć napunila 21 godinu u društvu Jakea i najboljih prijatelja, a onda joj je dečko priredio nezamislivo iznenađenje.

Youtuberica Tana Monegeau sinoć je napunila 21 godinu i to na najnezaboravniji mogući način. S dečkom Jakeom Paulom i prijateljima vozila se u limuzini, nosili su ružičaste trenirke i ispijali pića. Party su nastavili u noćnom klubu gdje joj je dečko priredi posebno iznenađenje - zaprosio je, piše WeTheUnicorns.

 | Autor: tanamongeau/Instagram tanamongeau/Instagram Jake je dao ispeći veliku tortu s njihovim fotkama i slatkim ukrasima na kojoj je pisalo: "Tana, hoćeš li se udati za mene?". Ona je pristala i odmah se na društvenim mrežama pohvalila, a čestitke su im stizale sa svih strana.

 | Autor: tanamongeau/Instagram tanamongeau/Instagram Ranije tog dana Jake joj je poklonio i automobil koji je bio omotan velikom crvenom vrpcom. Taj dar je pomalo neobičan s obzirom na to da je nedavno objavila video u kojem je Jake uči voziti auto. Što će joj kad ne zna voziti? Hmmm, možda nije ni važno...  | Autor: tanamongeau/Instagram tanamongeau/Instagram

No, šalu na stranu, ovaj rođendan Tana nikada neće zaboraviti. Sada s velikim uzbuđenjem čekamo njihovo vjenčanje, da vidimo kako će ono izgledati. S obzirom na ovakvu prosidbu i ono će vjerojatno biti grandiozno.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Jeeeej