Riješi me! 14 pregleda 08. rujna 2016.

Naporni su: Ovih pet vrsta 'golupčića na fejsu' nam idu na živce

Ljubavni par
Dreamstime

Da, ljudi se vole pohvaliti da su sretno zaljubljeni, zato Facebook i ima tu opciju, ali želimo li čitati svakodnevne izjave ljubavi ili, još gore, javno svađanje?!

Teško je od zaljubljenih tražiti da budu razumni, zaljubljenost je uzvišeno stanje u kojem radimo čak i stvari kojih se ponekad poslije sramimo. Ipak, društvene mreže nisu platforma koja služi da cijelom svijetu nabijate na nos koliko ste sretno zaljubljeni ili da voljenom pišete ono što mu se ne usudite reći.

Evo pet vrsta parova koji nam idu na živce na Fejsu:

1. Jaaako zaljubljeni

Ne može proći niti dan da si međusobno ne ostavljaju izljeve ljubavi, puse, zagrljaje ili nadimke od milja. Pred svima koji su im prijatelji. Shvatili smo, jako ste zaljubljeni, jako se volite, ali jeste li znali da si to možete reći uživo ili privatnim porukama?

2. Spojeni pupčanom vrpcom

Uvijek su zajedno. Na svim fotografijama, na svim događanjima se prijavljuju zajedno, a kad slučajno i nisu zajedno jer moraju biti na faksu ili na poslu, moramo trpjeti statuse u kojima odbrojavaju sate do ponovnog susreta. 

3. Kućni par

To što ne izlaze i što najviše vole ostati kod kuće pa kuhati ili gledati televiziju ili filmove je njihov stvar, međutim počinje ići na živce kad svakodnevno objavljuju koliko se dobro zabavljaju sa svojim voljenim kod kuće, kako im ne trebaju izlasci i kako su ih prerasli. 

4. Svađalice

Postoje parovi koji su još iritantnijih od onih koji se konstantno javno izražavaju ljubav, a to su oni koji koriste društvene mreže da bi prozvali svog partnera ili mu rekli ono što se ne usude uživo. Ili samo misle da su statusi poput 'Pijem treću kavu danas jer me netko cijelu noć budio sa svojim hrkanjem!' duhoviti. A nisu.

5. Par koji previše dijeli

One koji imaju potrebu podijeliti (pre)intimne detalje, selfieje iz kreveta ili bilo kakve statuse kojim aludiraju na svoj seksualni život, molimo da još jednom razmisle o tome. Jednostavno, ne trebaju svi znati.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?